Letaglózó SEO-barát weboldalakat készítünk

Reszponzív és keresőbarát kialakítás: a weboldaladat a Google is szeretni fogja
Személyre szabott webdesign: ez lesz a weboldal, amire emlékezni fognak
Garancia: nem csak elkészítjük, hanem támogatjuk is munkáinkat
Projektmenedzsment és tanácsadás: ha elakadnál bármiben, segítünk
Jövőbiztos technológia: amit most elkészítünk, később is működni fog
Egyedi funkciók, rád szabva: a weboldal igazodik hozzád, nem fordítva

Tele van az internet tucat weboldakkal, mamár minden vállakozás jelen van az interneten. Nincs kiábrándítóbb, mint a minden sarkon feltűnő, ingyenes megoldásokból összeollózott weboldal.

A Rebit Software-nél minden esetben partnereink üzleti működésére szabva készítünk egyedi megjelenésű weboldalakat.

Számos előnnyel járhat, egy személyre szabott egyedi megjelenés kialakítása a weben. Azonkívül, hogy rögtön növeli a meggyőző képességet az ügyfelek irányába az üzleti eredményekhez is rögtön hozzájárul. Számos iparágban az ügyfélszerzés meghatározó része az internetre költözött az elmúlt években. Ebben a folyamatos versenyhelyzetben fontos, hogyan jelenünk meg potenciális ügyfeleink előtt. Egy jól elkészített üzleti weboldal

 • …előbb jelenik meg a Google keresőjében, mint a versenytársak
 • …csökkenti az új ügyfelek megszerzésének költésgeit
 • …növeli az ügyfél elégedettséget
 • …emlékezetes marad
 • …komolyságot és profizmust sugároz magából
 • …hatékonyabbá teszi az üzleti működést, növeli a nyereséget

A következő kérdésekre szükséges választ találnod, milőtt egyedi weboldalt készítetsz magadnak:

 • Mi a célod a weboldallal?
  • Egy internetes „névjegykártyát” szeretnél vagy ügyfélszerzésre is használnád?
  • Szeretnél webáruházat vagy közvetlen fizetési szolgáltatást az oldaladra?
  • Szükséged van bármilyen egyedi funkcióra, például időpontfoglaló, értékelések satöbbi?
 • Hogy nézzen ki a weboldal?
  • Van kész arculatod és hozzátartozó arculati kézikönyved?
  • Van bármilyen egyedi megjelenési minta/elem, amihez ragaszkodsz?

Ha nem tudod a választ ezekre a kérdésekre, ne aggódj. Tapasztalt tanácsadókból és informatikusokból álló csapatunk végig a segítségedre lesz a weboldal készítés folyamatáben.

Weboldal készítés menete:

Tervezés

Első körben személyes találkozók keretén belül felmérjük az igényeit, melyről részletes brief is készül.
Ezután elkészítjük a projektre vonatkozó funkcionális specifikációt, megtervezzük a terméket így a kezében lesz az app, szoftver drótváza. Ezek alapján személyre szabott részletes ajánlatot és projekt ütemezést adunk.


Következő lépésként megtervezzük a jövőbeni terméket architektúrálisan is, végig közösen egyeztetve az üzleti érdekeit elsődleges szempontként figyelembe véve.Nagyon fontos feladat a UX/UI tervezés, ekkor kerülnek kialakításra a tervek és további egyeztetések alapján a megfelelő felhasználói élményt biztosító felhasználói felületek.

Fejlesztés

Fejlesztőink elvégzik a frontend, backend, sitebuild, mobil fejlesztői feladatokat projektmenedzserienk koordinálásval, bevonva Önt is a közös munkába, így biztosítva azt hogy lehetősége legyen változtatni amennyiben szükséges.

Tesztelés

A megfelelően elvégzett, fejlesztés közbeni, bevezetés előtt történő, ügyfél által is támogatott tesztelés biztosítja azt hogy megfelelő minőségű termék kerüljön az ügyfelek kezébe.

Bevezetés, üzemeltetés

A munka az app alkalmazásboltokba feltöltésekor, illetve egy webáruház, egyedi webes fejlesztés élesítésekor nem fejeződik be. Nagyon fontos, hogy az elkészült alkalmazást láthatóvá kell tenni a potenciális vevők számára. Ehhez nyújtanak segítséget szakértő SEO, online marketing szakértő kollégáink!

 1. A kapcsolatfelvételt követően egy ingyenes, első beszélgetésre invitálunk, ahol részlettesen átbeszéljük, hogy pontosan mit is szeretnél
 2. Árajánlatot és költségtervet küldünk, ehhez a később mindig tartjuk magunkat
 3. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél velünk dolgozni amilyen hamar lehet elkezdünk dolgozni az oldaladon
 4. Ezt követően a webdesigner-ünk egy rövid beszélgetés vagy írásbeli instrukciók alapján elkészíti weboldalad egyedi megjelenését – ha nincs még logód, természetesen azt is
 5. Amint weboldalból látszik már valami (nem csak maga a kód), mutatjuk is neked és várjuk a visszajelzésedet
 6. Miután elkészültünk, átadjuk neked minden szükséges információval együtt, amit tudni érdemes

Weboldal készítés árak:

Azt, hogy mennyibe kerül a jövendőbeli weboldalad, nehéz előre megmondani. Minden ügyfelünk egyedi és eltérő igényekkel keres meg minket. Korábbi tapasztalataink alapján elkészítettünk egy listát, amely irányadó árakat tartalmaz egy átlagos, egyedi weboldal elkészítéséről.

Domain név:

Az új weboldal egyedi címének lefoglalása. Az ár a .hu végződésű domain nevekre vonatkozik. A domain szolgáltató felé fizetendő összeg ennek többszöröse is lehet, amennyiben más, nemzetközi végződést választasz például .com vagy .net.
 
1.500 Ft / év
(átlagos piaci ár)
Tárhely:

Ez gyakorlatilag az internetről, nyilvánosan elérhető saját mappád. Innen válnak elérhetővé weboldalaid elmei. Ezt az összeget a tárhely szolgáltató felé szükséges fizetned. A tárhely szolgáltató kiválasztásában természetesen segítünk.
 
3.500 Ft / év
(átlagos piaci ár)
Webdesign tervezése:

A webdesigner – veled egyeztetve – elkészíti a weboldal megjelenésének, kinézetének részletes tervét, az úgynevett arculati kézikönyvvel együtt, amelynek későbbiekben is hasznát fogod venni.
 
150.000 – 200.000 Ft
Weboldal készítés – kivitelezés:

Tapasztalt programozóink elkészítik weboldaladat. Ez jelenti a webdesign tervek megvalósítását a gyakorlatban, illetve a tartalomkezelő rendszer, például WordPress testreszabását igényeid alapján.
 
200.000 – 300.000 Ft
Webáruház, webshop:

Amennyiben egyedi funkciókat, például fizetési lehetőséget szeretnél weboldaladra, a pontos funkciók átbeszélése után tudunk óradíj-alapú ajánlatot adni neked.
200.000 Ft-tól
  

Ha hajlandó vagy kompromisszumokra és nem fontos számodra az egyedi megjelenés, akár magadnak is elkészítheted ingyenes weboldaladat: Weboldal készítés ingyen